Pro 6 - 8 os. 17.8.2024 - 8.9.2024 45500 Kč Ještě jsou
volná místa







  • Opusť moderní komunikační technologie a civilizační výstřelky.

  • Objev oblast himálajských velikánů, kde si utřídíŠ své myšlenky.

  • Poznej „Střechu světa“ a neobyčejný život obyčejných lidí.

  • Odpověz si na své otázky na zajímavých místech a při vhodných činnostech.

  • Inspiruj se místními obyvateli, žijícími v pokoře a přijetí.

  • Nahlédni na život z nového úhlu pohledu.

  • Osvoj si techniky mindfulness, růzé druhy meditací spojené s lokalitou a kulturou, zpěv manter a práci s rituály.

  • To vše spojené s možností vnítřního úklidu a načerpání nové energie pro další cestu životem.


Praktické
informace

Itinerář

Ubytování

Galerie








1 ITINERÁŘ JE ORIENTAČNÍ A PŘESNÁ TRASE A PROGRAM JE PROBRÁN PŘI OSOBNÍ INFORMAČNÍ SCHŮZCE SE ŠTĚPÁNEM, NAD MAPOU A S PODROBNÝMI INFORMACEMI K JEDNOTLIVÝM MÍSTŮM, KTERÉ NAVŠTÍVÍME
Přiletíme do Lehu (3480 m.n.m), ubytujeme se a aklimatizujeme. Večer si povíme informace k programu, k Himalájím, k výškové nemoci, ke kultuře, k životní filozofii místních lidí a k náboženství.

2 Budeme pokračovat v aklimatizaci. Dáme si krátké vycházky do okolí s návštěvou klášterů a paláce. Následně se připravíme na odjezd.

3 Přejedeme autobusem do Mulbekh. Cestou se zastavíme v klášterech Likir a Lamayuru, kde navštívíme Milarepovu jeskyni, významné poutní místo. Jedna ze zastávek bude také v české škole v Mulbekhu,.

4 Přesuneme se na místo Urgyan Rzong, kde podnikneme výlet do kláštera s kaňonem a navštívíme meditační jeskyně. Program kolem Urgyan Rzong. Poté odjedeme do Padum (3550 m.n.m) a poznáme centrum Zanskaru.

5 Podnikneme výlet po okolí Padumu – kláštery Karsha, Shila, Stongde. Přesuneme se do Zangla, kde strávíme noc před vykročením do pustých hor.

6 Čeká nás trek ze Zangla do jedné z nejizolovanějších a nejkrásnějších vesnic v této oblati Shade. Poté přes Phuktál gonpa do Kargyaku kde si dopřejeme odpočinkový den (Navštívíme Sluneční školu) a dále pak do Sarchu kde trek zakončíme.

Na závěr proběhne program kolem Leh. Zde si necháme čas na volný program dle výběru (Návštěva Diskit, Pangong). A nakonec nás čeká odlet a návrat do ČR.

Program cesty je orientační a může se změnit podle požadavků a potřeb skupiny.

Typ ubytování se odvíjí od programu.


Obvykle využíváme ubytování v hotelech, v hostelech, v homestay, ve stanech podle oblasti, do které jedeme. Bude upřesněno během informačních schůzek před odjezdem.



O PRŮVODCI



Štěpán Pastula


Pro snazší orientaci na nových místech a v myšlenkách Tě bude po celou dobu doprovázet travelcoach – zkušený certifikovaný horský průvodce a kvalifikovaný kouč v jedné osobě. Naučí Tě všímat si, uvědomit si, nacházet a pojmenovat skryté souvislosti. Otevřou se před Tebou nové možnosti a pohledy, a přitom vše zůstane přizpůsobeno Tvým potřebám a komfortu.

Pár slov Štěpána:
Himálaje jsou místem, kde materiální bohatství ustupuje tomu duchovnímu. Lidé zde žijí v podmínkách, které pro některé z nás jsou nepředstavitelné a přesto zde nalézáte štěstí, upřímné úsměvy a radost.
Navíc lidé od pradávna chodili do hor, aby se potkali sami se sebou. Hory jsou pro mě něco jako velký učitel. Místo, kde lidé posouvají svá poznání a získávají čas a prostor pro své myšlenky.



REZERVOVAT


SDÍLET