Pro 1 - 2 os. 10.9.2024 - 20.9.2024 138000 Kč Ještě jsou
volná místa







  • Tento pobyt a celý jeho průběh je výsledkem individuální spolupráce a domluvy účastníka a průvodce. Vše se přizpůsobuje potřebám a požadavkům klienta. Následné informace jsou jen orientační a můžou být brány jako základní rámec.
    Pro více informací doporučujeme nezávazné osobní setkání s průvodcem.



  • Přijedeme do oblasti himalájských velikánů, pro nalezení prostoru pro sebe a své myšlenky.

  • Ponoříš se do koučovacích seancí a nalezněte odpovědi na své otázky.

  • Získáš náhled na sebe a své okolí z nových úhlů pohledů a způsobů myšlení.

  • Nahlédneš na život obyčejných lidí žijících v neobyčejných podmínkách tohoto světa.

  • Tato cesta není náročná na fyzickou kondici, při této cestě posunete převážně své vnitřní hranice!

  • To vše spojené s možností vnítřního úklidu a načerpání nové energie pro další cestu životem.


Praktické
informace

Itinerář

Ubytování

Galerie



1 Program je přizpůsoben tempu účastníka a den je vyváženě složen z koučovacích seancí, podpůrného programu a volného času.

Typ ubytování se odvíjí od programu.


Obvykle využíváme ubytování v hotelech, v hostelech, v homestay, ve stanech podle oblasti, do které jedeme. Bude upřesněno během informačních schůzek před odjezdem.



O PRŮVODCI



Štěpán Pastula


Pro snazší orientaci na nových místech a v myšlenkách Tě bude po celou dobu doprovázet travelcoach – zkušený certifikovaný horský průvodce a kvalifikovaný kouč v jedné osobě. Naučí Tě všímat si, uvědomit si, nacházet a pojmenovat skryté souvislosti. Otevřou se před Tebou nové možnosti a pohledy, a přitom vše zůstane přizpůsobeno Tvým potřebám a komfortu.

Pár slov Štěpána:
Himálaje jsou místem, kde materiální bohatství ustupuje tomu duchovnímu. Lidé zde žijí v podmínkách, které pro některé z nás jsou nepředstavitelné a přesto zde nalézáte štěstí, upřímné úsměvy a radost. Každoročně se do těchto míst vracím a čerpám novou inspiraci a motivaci k další cestě. Po deseti letech si již ani nedokáži představit, že bych do Malého Tibetu nejel.
Lidé od pradávna chodili do hor, aby se potkali sami se sebou. Hory jsou pro mě něco jako velký učitel. Místo, kde posouváme svá poznání a získáváme čas a prostor pro své myšlenky. Budu rád vaším průvodcem a oporou na této cestě.



REZERVOVAT


SDÍLET